Tlf: 95 28 53 25        Adr: Powel AS - Datamann, 9550 Øksfjord         E-post: post@datamann.no
 
   Startsiden
   Hva er DM Booking
   Planer
   Hvordan...
   Kunderegister
   Vareregister
   Påminnelser
   Ordre/faktura
   Internett / SMS
   Diagrammer
   Lenker
 
   Kontakt oss
   Priser
 
 
 
Tilbake
 
 
 

NYTTIGE LENKER

Her finner du lenker til en del aktuelle sider på Internett. Sidene vil åpnes i egne vinduer når du klikker på lenkene.

 
 
Barentshallene KF

Barentshallene KF er et kommunalt foretak i Sør-Varanger kommune som er opprettet for drift, vedlikehold, forvaltning og utvikling av Barents Fjellhall, Kirkenes Stadion, Barentshallen og Barentsbadet. Vi har også utviklet nettsidene deres, basert på vårt publiseringssystem DM Web.

x
Blåbyhallen

Blåbyhallen er en innendørs hall med kunstgressbane på 100x64 meter + sikkerhetssone. Hallen er tatt i bruk i i februar 2007. Til fasilitetene hører næringsgulv på 1600m2 og sportsgulv på 1012m2 (44x23 meter). Servicebygget inneholder bl.a. fire hovedgarderober, to dommergarderober, toaletter og dommerkontor. I etasjen over er det klasserom, kontorer og kafeteria.

x
Datamann AS

Datamann AS utvikler løsninger for brann- og redningsetatene. Deres produkt DM Brann er et komplett system for feiing, tilsyn og objektsyn, men mulighet for registrering via Pocket PC (PDA). I tillegg utvikler de dynamiske publiseringssystemer for Internett, slik at bedrifter og andre kan bygge sine egne nettsider på en meget enkel måte. Disse nettsidene benytter Datamanns webløsning. I tillegg er det vi som har laget DM Booking programmet som disse nettsidene omhandler.

x
Finnmarkshallen

Finnmarkshallen bruker DM booking for booking av baner og rom.

x
Nordhordlandshallen

Nordhordlandshallen er ein stor og topp moderne allaktivitetshall på om lag 6500 m2 og inneheld fleirbrukshall m/parkettgolv og tribune (49mx25m), fotball- og friidrettshall m/kunstgrasbane, løpebane, hoppegrop og tribune (71mx49m), trimsal, 4 garderobesett, møterom, kafeteria og 5 kontor. Hallen ligg vakkert til i Knarvik Idrettspark og med kort avstand til Knarvik Senter og skulane i regionsenteret for Nordhordland.

x
Porsangerfjord Idrettspark AS

Selskap som forvalter idrettsanleggene i Lakselv. Driver også med utleie av rom og andre lokaler, samt kinodrift.

x
Randesund IL

Randesund IL er et av sørlandets største idrettslag. De bruker DM Booking for å sette av treningstider på alle deres anlegg.

x
Repvåg hotell & rorbuer AS

Repvåg hotell & rorbuer AS benytter DM Booking spesielt til booking og reservasjoner av bestemte "varetyper", d.v.s. at ikke en spesifikk vare bookes, men en type, f.eks. dobbeltrom. Vi har også utviklet nettsidene deres, basert på vårt publiseringssystem DM Web.

x
Studentsamskipnaden i Finnmark

Studentsamskipnaden i Finnmark benytter DM Booking til booking av alle sine studenboliger i Alta og Hammerfest. Studentene har mulighet for å sende inn søknadsskjema på Internett og boligkontoret får opp liste over innkomne søknader fortløpende. Tildeling av bolig skjer med noen få tastetrykk i DM Booking.

x
Sør-Fron kulturhus

I kulturhuset finn du hall med klatrevegg, banar for handball, basketball og tennis, styrketreningsrom og ei matstugu. Kulturhuset kan ta imot arrangement av ulike slag. Storleiken på hallen kan varierast frå heil til 3/4 til 1/2 sal, og gi rom for fleksible løysingar, både når det gjeld storleik og plassering av scene og dansegolv.

x

 

Tilbake til forrige side

 

 

 

Daglig leder:Arve Berntzen
Webredaktør: Ståle Johansen

Nettsidene er utviklet av
Datamann AS, 9550 Øksfjord

 

BILDEGALLERI

[ Klikk på bilde for stor versjon ]
Kalendervisning Flere objekter på en bestemt dag. Legg spesielt merke til hvordan hele hallen (kolonnen nummer 2 fra venstre) viser de forskjellige banene hallen består av (bane A og B)!
Et objekt for en hel uke. Hele hallen. Legg merke til at også Månedsplan for døgnbaserte bookinger
Innscannet bilde av utskrift av månedsplan. 

Det kan registreres inn egne lister for de forskjellige objektene/varene. Slike lister kan være inventarlister, lister over planlagt vedlikehold, lister over utført vedlikehold o.l.
Plan for varetypene (objekttyper) kan vises med antall ledige pr døgn. 
De røde feltene angir ikke ledige døgn eller overbookinger. Bookingbildet for timebookinger
Regelmessighet for timebookinger. Ordre og fakturering
Rapporteksempel for Booking.
Velg Bookinger pr. ukedag og plassering. For å få bookinger i perioden, velg dato for periode og skriv ut liste. Som en egen modul i bookingsystemet finnes et register for medlemsregistreringer. Dette bruker samme prinsipper som kunde registreringer.
Dagsplan. 
Innscannet utskrift av dagsplan.