Tlf: 95 28 53 25        Adr: Powel AS - Datamann, 9550 Øksfjord         E-post: post@datamann.no
 
   Startsiden
   Hva er DM Booking
   Planer
   Hvordan...
   Kunderegister
   Vareregister
   Påminnelser
   Ordre/faktura
   Internett / SMS
   Diagrammer
   Lenker
 
   Kontakt oss
   Priser
 
 
 
Tilbake
 
 
 

BRUK AV INTERNETT OG SMS

Bruk av Internett står sentralt i programmet. Både til publisering og til å holde kontakt med kunden/kontaktpersonene via e-post. Programmet oppdateres også ved nedlasting av nye versjoner fra nettet.

Publisering av bookinger
Bookingene kan legges ut på Internett med bare ett klikk. På denne måten for alle som har Internett mulighet for å få oversikt over bookingene. Du kan selv velge hvilke detaljer som skal legges ut, enten navnet på kunden eller bare "Opptatt" / "Ledig". Se et eksempel på timebookinger og ukeoversikt.

Dersom det er ønskelig kan det også lages en løsning som gjør at kundene selv gjør bookingene direkte på Internett til systemet.

Presentasjon av varene/objektene med tekst og bilder kan også legges ut på nettet.

Presentasjon av alle kontaktpersonene som du haker av for "Internett" kan legges ut med navn, e-post, telefonnummer osv.

I tillegg er det mulig og automatisk publisere prislister og andre rapporter til din hjemmeside. Disse legges inn i "Fillisten" og legges ut når det er behov.

Det er mulig å sende e-post direkte til en eller flere kunder (fletting) direkte fra programmet. Med "fletting" (likelydende brev og e-post) kan du f.eks. sende en julehilsen til alle dine kunder på e-post.
Send SMS direkte fra programmet
Sms-meldingen kan sendes direkte fra programmet til en hvilken som helst mobil. Du trenger ikke selv å ha mobilabonnement, men et abonnement på denne tjenesten som kun koster 50 øre per melding (ingen andre kostnader). NB! Denne tjenesten krever Internett-tilgang.

 

 

 

 

Daglig leder:Arve Berntzen
Webredaktør: Ståle Johansen

Nettsidene er utviklet av
Datamann AS, 9550 Øksfjord

 

BILDEGALLERI

[ Klikk på bilde for stor versjon ]
Kalendervisning Flere objekter på en bestemt dag. Legg spesielt merke til hvordan hele hallen (kolonnen nummer 2 fra venstre) viser de forskjellige banene hallen består av (bane A og B)!
Et objekt for en hel uke. Hele hallen. Legg merke til at også Månedsplan for døgnbaserte bookinger
Innscannet bilde av utskrift av månedsplan. 

Det kan registreres inn egne lister for de forskjellige objektene/varene. Slike lister kan være inventarlister, lister over planlagt vedlikehold, lister over utført vedlikehold o.l.
Plan for varetypene (objekttyper) kan vises med antall ledige pr døgn. 
De røde feltene angir ikke ledige døgn eller overbookinger. Bookingbildet for timebookinger
Regelmessighet for timebookinger. Ordre og fakturering
Rapporteksempel for Booking.
Velg Bookinger pr. ukedag og plassering. For å få bookinger i perioden, velg dato for periode og skriv ut liste. Som en egen modul i bookingsystemet finnes et register for medlemsregistreringer. Dette bruker samme prinsipper som kunde registreringer.
Dagsplan. 
Innscannet utskrift av dagsplan.